Habervole Magazin ve Spor Forumları Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >FORMULA 1, MOTOR SPORLARI >FORMULA 1
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Webber: İstikrar Red Bull'a kazandıracak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gago Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1445
  Alıntı gago Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Webber: İstikrar Red Bull'a kazandıracak
    Gönderim Zamanı: 14.Ocak.2008 Saat 15:41
Takımın bu yılki bir numaralı görevinin, mekanik arızalarla geçen sezonun ardından güvenilir bir araç üretmek olduğunu kaydeden Avustralyalı pilot, "Açıkçası ben yeni sezon heyecanla bekliyorum. Bu yıl bizim için en önemli avantaj süreklilik olacak. Aynı motora, aynı pilotlara ve aynı teknik kadroya sahibiz" dedi.

Webber, "David'in (Coulthard) ve benim çalıştığım tüm mühendisler de aynı. Dolayısıyla bu durum Pazar günü öğleden sonra bize yardım edecektir" diye konuştu.

RBR teknik direktörlüğüne atanan Geoff Willis'in katkılarından umutlu olduğunu vurgulayan Webber, "Honda'da yaptığı gibi aynı başarıyı tekrarlayacağını umuyorum" dedi.

Bu arada Adrian Newey'le çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Webber, geçen sezon Honda ve Toyota'nın başarısız olması nedeniyle bu takımlara karşı iyi iş çıkarabildiklerini ancak bu yıl daha güçlü olmak zorunda olduklarını belirtti.

Webber, sezon sonunda aracın hızında görülen artışın bu sezon da yükselerek artmaya devam etmesini umduklarını belirterek, "Hepimiz ayrıca, dayanıklılığı da iyileştirmemiz gerektiğini biliyoruz. Dolayısyla aracın finiş görmesini sağlamak için daha iyi bir iş çıkarmak zorundayız" dedi.

TurkiyeF1.Com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.05
Copyright ©2001-2007 Web Wiz